ПИЛЕШКА ПАСТРМАЈЛИЈА

Пастрмајлија со пилешко месо

ВИТАМИНСКА ПАСТРМАЈЛИЈА

Пастрмајлија со сланина,месо и кашкавал

СВИНСКА ПАСТРМАЈЛИЈА

Пастрмајлија со свинско месо