КЕТЕРИНГ

Телефонот за нарачка 078 888 333.

Бидете јунак што ги задоволува сите желби!

Без разлика дали станува збор за ручек за настани, за тимска вечера или забава во куќа со пријатели, целото искуство на Деливио вклучува инзвонредна  понуда на производи и пијалоци . Пренесете ни ја довербата и ние ќе се оддолжиме.