ДЕЛИВИО КОНТАКТ

.

.

.

Почитувани,
И во ова тешко време збогатено со полициски час ќе се потрудиме да доставиме до Вашиот дом вкусна скара, пица или пастрмајлија.
Телефонот за нарачка 078 888 333 .
Нарачки примаме и испорачуваме од  9:30 до 22:00 часот, секој ден од понеделник до недела.
Од административни причини за дозвола доставуваме во Ѓорче Петров, Хром, Геге и Волково.
Останете дома, бидете безбедни и чувајте се.

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 5 = ?

ДЕЛИВИО ™

Порта Влае – Карпош,
Скопје 1000   С. Македонија
Телефон: 078 888 333
Email: contact@pizza.con