ЗА ДЕЛИВИО

Единствено Ние ги Задоволуваме Сите Ваши Вкусови.

Поттикнати од успешноста на врвните кулинарски мајстори, ние ја започнавме нашата приказна пред неколку години. Секогаш се стремиме да им го овозможиме најдоброто на нашите потрошувачи, па затоа ги користиме најквалитетните и најсвежи состојки.

Нашата цел е да бидеме на врвот на листата на нашите потрошувачи. Секој од нив кога ќе помисли на најдобрата пица, пастрмајлија, скара во градот, да помисли на Деливио, бидејќи ние се обидуваме да ги задоволиме вкусовите на секој од нашите потрошувачи

Завртете 078 888 333 и Нарачајте го вашето Омилено Јадење

Нарачки примаме и испорачуваме од  9:30 до 22:00 часот, секој ден од понеделник до недела.

Бесплатна достава за нарачки
Ѓорче Петров , Хром, Геге и Волково
Карпош 3, Карпош 4, Влае, Жданец, Трнодол и Бардовци

Кетеринг организираме на територијата на Град Скопје